draw

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Rada kompetentným

Dnes tak ako inokedy jazdím v pohode mestom. Zhoda náhod ma zavádza na koniec mesta kde je vo výstavbe kruhový objazd, nič neobvyklé ,je to na každom konci mesta a tak denne čakáme kedy mesto skolabuje... Ale k veci , tak sa vraciam z mojej dohodnutej schôdzky predo mnou pol kilometrová zápcha , ...hm uvažujem či by nebolo lepšie vydať sa opačným smerom na obchvat . Rozhodnutie víťazí teraz ešte počkat na vhodnú chvíľu, otočka cez zebru a už si to svištím na obchvat..... Tu v zápätí vyráža z úkrytu blízkej pumpy policajná hliadka , zapnuté majáky ,klasická kontrola , pokuta 30 €. Tak som zaplatil . A nestačím sa čudovať. Policajti po ukončení konania si to pekne švihli cez plnú čiaru priamo za pumpu čakať na ďalšiu ovcu a mali aj 30 € a ešte urobili presne ten istý priestupok. . Že by tý spravedlnosť bola občas ozaj slepá ?? Tak som to celé chvíľu pozoroval a matematika je jednoducjá , zhruba každých 15 min je jeden hriešnik a 30 € , za hodinu x4 = 120 € ./ hod x 2 = 240 € A to všetko pre nič za nič vôbec sa nenarobia , ale ani nikomu nepomôžu , hádam len sebe v tabuľkovom hodnotení , chvíľka na čakanej a úlovok je tu, tabuľky sa pekne plnia . Aj keď je pravda , že stretnúť policajta a policajta, býva niekedy rozdiel. No tentokrát noezostali nič dlžní svojej povesti. Tak by som chcel kompetentným navrhnúť, aby neposielali policajtov na takéto miesta, stačí tam umiestniť bilboard z nápisom, aby sa každé ráno prvých 8 vodičov zastavilo na polícii v pokladni , uhradilo 30 € a tí čo tam číhajú môžu zatiaľ vykonávať prácu za ,ktorú su platení a to ochranu majetku a života obyvateľstva.....

cestný zákon v praxi | stály odkaz

Komentáre

  1. Očúvaj, nechcem byť osobný! Ale Ty máš iba tak 30 euráškov...
    na pokutu? Pre všetky prípady? No teda.To Ti povím!
    Mal som, ale iba raz v živote byť s niekým, no dobre, bola to kočka, no, sa z teho už nezbláznim, však to je let! Tak tá nevytiahla paty z baráku, aby nemala štyridsať až päťdesiatticovú rezervu v peňaženke, na nepredvítatelne prípady, že by bolo treba kešovať. Inak mala gold card.
    Tak pri nej som sa naučil svojej vrodenej skromnosti:-))
    Ja by som nedal, som na peniaze moc opatrnej, a osobitne na eurášky.
    By som to nejako, že ať mi to premietnu, potom by som im to zasa ja premietol a skasíroval ich. Potom by som im dalších premietol, a zasa ich skasíroval. A tak sa , normálne dá vyžiť, Ty brďo!
    publikované: 23.04.2009 13:46:27 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014